Palm Abbe Digital Refraktometer för Mejerier- Råmjölkskvalitetskvalitet: Blodserum och Totalt protein – Fasta partiklar i mjölk – Hydratisering

6.977 kr

DD-3 digitala mejeri-refraktometer kommer att tillhandahålla tillförlitliga uppskattningar av råmjölk-kvalitet blodserum total proteinkoncentration, procent fasta ämnen i avfallsmjölk, och kalvens hydratisering. MISCO´s Digital-Dairy™ mejeri-refraktometrar är speciellt utformade för att hjälpa professionella mjölkbönder och kalvuppfödare till att få friska kalvar. De är tåliga nog att klara de krav som ställs på en gård, men kan ändå ge avläsningar i laboratorieklass.

Artikelnr: 52-PA203X-003-098-105-466 Kategori:
 

Beskrivning

Skala Medium Måttenhet Display visar Mätområde Upplösning Precision
003 Brix Brix Brix 0 till 85 0.1 0.1
098 Urin – Stort djur Specifik vikt (D20/20) LA URIN SG 1,0000 till 1.0650 0.0001 0,0005
105 Blod – djur – Totalprotein med refraktometer (TPr) G/dL Protein g/dl 1 till 14 0.1 0.1
466 Torrsubstanshalten i avfallsmjölk % Total Solids Milk Solids% 5 till 15 0.1 0.5

DD-3 digitala mejeri-refraktometer kommer att tillhandahålla tillförlitliga uppskattningar av råmjölk-kvalitet (Brix metod), Blod serumkoncentration, Procent fasta ämnen i avfallsmjölk, och kalvens hydratisering. MISCO´s Digital-Dairy™ mejeri-refraktometrar är speciellt utformade för att hjälpa professionella mjölkbönder och kalvuppfödare till att få friska kalvar. De är tåliga nog att klara de krav som ställs på en gård, men kan ändå ge avläsningar i laboratorieklass.

Kalv fördrivs och mjölkbönderna kommer omedelbart att inse vikten av råmjölk-kvalitet. Digital-Dairy DD-3 refraktometer kan testa för råmjölk-kvalitet med Brix-metoden. Ett mått av blod serumkoncentration nivå kan användas som en indikation av IgG passiv överföring. Blodprov måste snurras i en centrifug, eller får stå orörd i 24 timmar, för att separera plasman från helblod före provning på refraktometern.

Osäljbar avfallsmjölk har använts som foder åt kalvar under många år och utgör en källa för nutrition som är lätt tillgängliga, har några andra användningar, och är billigare att foder än mjölk. Men torrsubstans och bakterier nivåer finns två problem förknippade med avfallsmjölk utfodring. Eftersom DD-3 digitala mejeri-refraktometer lyder direkt i torrsubstans, det tar bara ett par droppar mjölk att snabbt bestämma procenten torrsubstans och anpassa dem till önskad nivå med kalv mjölkersättning. Ännu ett snabbtest för bakteriell kontamination och mjölk förruttnelse kan utföras med hjälp av en pH-mätare, också från MISCO.

Mild uttorkning kan ske utan symptom tills den är nästan för sent. Om på grund av scours eller andra orsaker, kalvar kan förlora upp till 6 procent av sin kroppsvikt i vätskan innan det finns någon visuell indikering av uttorkning. Om uttorkning fångas tillräckligt tidigt fluid therapy kan vända, men det viktigaste är att fånga det tidiga. Det stora djuret urin densiteten skala, på DD-3 digitala mejeri-refraktometer, kan användas snabbt identifiera riskutsatta kalvar.

För något test, bara ett par droppar prov behövs för att fylla den rostfria provskålen. Mätytan i safirglas, det näst hårdaste ämnet efter diamant, tål många års slitage. Ett enkelt och användarvänligt gränssnitt består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. En stor 24-teckens bakgrundsbelyst LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, medan en avdunstning lock förhindrar avdunstning och håller ströljus.

Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, ett stort bekymmer med refraktometer mätningar, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation. Automatisk temperaturkompensation i vätskeprover mellan 10 och 40 °C ( 50 till 104 °F). Digital-Dairy refraktometrar kan enkelt kalibreras med vatten.

Se till att hämta ditt kostnadsfria exemplar av “MISCO Digital-Dairy refraktometrar – hanterar avfallsmjölktorrsubstans, råmjölk-kvalitet och uttorkning i Mjölkdjurskalvar.”

MISCO Refraktometrar är tillverkade i USA. MISCO är en stolt medlem av mejeri kalv eller kviga Association & anhängare av Ohio Farm Bureau.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1 003
Skala 2. 098
Skala 3 105
Skala 4 466
Skala 5 Nej
Lins Safir
Detektorelement 1 024
Provbrunn Rostfritt stål
Skyddslock för provbrunn Ja
Ursprungsland USA
Ljuskälla Precisions-LED @ 589.3 nm
Display LCD-Display
Display-storlek 24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst display Ja
Språk Ryska, engelska, spanska, tyska, franska
Temperaturkontroll Automatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensation Sackaros
Temperaturområde 10 till 40 °C (50 till 104 °F)
Batterityp 2 AAA-batterier
Batteritid 5000 avläsningar
Mått 145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt 250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter 2
Färg Svart
Instrumenthölje Hårdplast
Vattentålighet IP64 – stänkande vatten
Felkoder Text-Based
Godkännanden CE

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Mejerier- Råmjölkskvalitetskvalitet: Blodserum och Totalt protein – Fasta partiklar i mjölk – Hydratisering”

Din e-postadress kommer inte publiceras.